Cerere de Ofertă

CONTACTEAZA-NE ACUM

+4 021 230 86 96

Noutati

 1. Advantech lansează seria ITA-168/178 cu cel mai recent procesor Intel® Celeron
  15
  May

  Advantech lansează seria ITA-168/178 cu cel mai recent procesor Intel® Celeron

  Advantech, un furnizor de frunte al soluțiilor IoT industriale, a dezvăluit recent cea mai nouă inovație: seria ITA-168/178, echipată cu cel mai recent procesor Intel® Celeron®. Această lansare marchează un avans semnificativ în domeniul automatizării industriale și al tehnologiei IoT.

  Detalii
 2. Extinderea seriei de valve coaxiale de înaltă presiune VMK-H
  13
  Nov

  Extinderea seriei de valve coaxiale de înaltă presiune VMK-H

  Müller co-ax Gmbh a adăugat nouă valvă VMK-H 10 la gama sa de produse și a extins seria de valve coaxiale de înaltă presiune. VMK-H 10 este o valva cu control extern, cu o construcție coaxială.

  A fost dezvoltată pentru aplicații de înaltă presiune în intervalul 0-200 bar și diametru nominal DN 10 mm.

  Beneficii pentru client

  Cu o valoare KV de 3,5 m³/h, VMK-H 10 oferă o rată de debit extrem de ridicată. Consumul redus de aer al valvei și consumul redus de energie al valvei pilot minimizează costurile proceselor pentru clienți. În plus, valva coaxială impresionează prin designul sau compact.

  VMK-H 10 oferă flexibilitate maximă și adaptabilitate prin posibilitatea de integrare a două limit switch-uri, diferite conectari la proces și optiunea de constructie in modul.

  Prin utilizarea regulatoarelor de aer pe supapa pilot, timpii de comutare pot fi ajustați și amortizați după cum se doreste.

  La fel de versatilă ca celelalte valve coaxiale de la Müller co-ax

  Datorită constructiei cu presiune echilibrata, supapele coaxiale de la müller co-ax pot fi utilizate în aplicații de vid până la presiuni mari. Ele comută de la o presiune de operare de 0 bar, indiferent de diferența de presiune din supapă. Pot fi controlate diferite fluide, de la gaz la vâscos, folosind diferite materiale pentru carcasă și garnituri.

  VMK-H 10 poate fi utilizată intr-o gama larga de aplicatii. Este potrivită pentru utilizare în ingineria mecanică și a instalațiilor, precum și în construcții sau transporturi.


  Exemplu de aplicație

  VMK-H 10 a fost deja utilizată în domeniul tehnologiei de spălare. Construită in modul, oferă clientului o soluție extrem de compactă și economiseste spațiu.

  VMK-H 10 oferă clienților noștri fiabilitate maximă și performanță de până la 200 de bari.  Detalii
 3. Joystick-uri industriale de la Penny&Giles îmbunătățesc experiența de control!
  11
  Oct

  Joystick-uri industriale de la Penny&Giles îmbunătățesc experiența de control!

  Joystick-urile industriale de înaltă performanță de la Penny&Giles, sunt utilizate pe vehicule comerciale si echipamente industriale si sunt concepute pentru a revoluționa operațiunile dumneavoastră de control.

  Penny&Giles (divizie Curtiss-Wright) oferă produse de înaltă performanță tehnică, cu accent pe tehnologiile avansate pentru platforme de mare precizie și aplicații complexe.
  Detalii
 4. Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi - soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice
  30
  May

  Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi - soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice

  Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi este o soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice de producere a energiei electrice.

  Detalii
 5. Monitorizarea debitului de aer | Magnetrol
  10
  Mar

  Monitorizarea debitului de aer | Magnetrol

  Debitul de aer este monitorizat în aproape toate mediile industriale, inclusiv în aplicațiile de procesare, determinarea amestecului de combustibil si aer pentru combustie, răcire, suflare și uscare, aerare, ventilație, filtrare și amestecarea ingredientelor.

  Detalii
 6. Achiziții prin SEAP - SICAP

  Toate echipamentele comercializate de Rom Devices SRL pot fi achizitionate din catalogul publicat în sistemul electronic de achizitii publice (SEAP - SICAP).

  În cazul în care produsele solicitate nu sunt listate in catalogul electronic SEAP - SICAP, vă rugăm să ne contactați.

  Ne puteti contacta telefonic la numarul 0743 015 861 sau pe email romdevices@romdevices.ro

  Vă vom transmite denumirea și codul aferente produsului după ce produsele au fost publicate în catalogul electronic SEAP – SICAP

  La achizitia de produse prin platforma SEAP-SICAP beneficiați de preturi preferentiale, termene de plata flexibile, posibilitatea achitarii prin Trezorerie! Vă stăm la dispoziție pentru oferte personalizate!

  Achizițiile publice prin intermediul platformei SEAP - SICAP sunt reglementate de legislația românească și toate procedurile de achiziție trebuie să respecte cerințele legale în vigoare.

  Detalii
 7. Senzori inductivi cu protectie IP69K de la Carlo Gavazzi
  20
  Jan

  Senzori inductivi cu protectie IP69K de la Carlo Gavazzi


  Note de aplicare

  Piata implicata: Echipamente mobile

  Detalii
 8. Inregistrator/regulator nanodac
  15
  Feb

  Inregistrator/regulator nanodac

  Inregistrator/regulatornanodac

  Generalitati


  nanodac  este un dispozitiv electronic avansat care inglobeaza in aceeasi carcasa un inregistrator cu 4 canale reale [4 intrari analogice] si 30 canale virtuale [functii matematice, numaratoare, totalizatoare],  2 bucle de reglare PID si un afisaj grafic color de o calitate deosebita.

  Detalii