Cerere de Ofertă

CONTACTEAZA-NE ACUM

+4 021 230 86 96

Noutati

 1. Sistem de masurare debite pentru conducta fortată, CHE STANCA
  23
  Jun

  Sistem de masurare debite pentru conducta fortată, CHE STANCA

  Noul sistem de masurare debite, RISONIC Modular, produs de Rittmeyer din Elveția, este implementat în conducta fortată de la CHE Stanca.

  Acest sistem furnizează măsurători precise și în timp real ale debitului de apă, asigurând o monitorizare eficientă și optimizarea fluxului de apă. Prin intermediul senzorilor ultrasonici și unităților de prelucrare și afișare, sistemul oferă informații detaliate despre debitul instantaneu și total, viteza și temperatura apei. Debitul este transmis atât în format analogic (4-20 mA), cât și digital prin comunicarea RS 485. Sistemul asigură și funcții de diagnosticare, înregistrare a parametrilor și conexiune Ethernet pentru interfațarea cu calculatoarele.

  Implementarea acestui sistem de masurare debite contribuie la utilizarea eficientă a resurselor hidroenergetice și la funcționarea optimă a instalației de la CHE Stanca.

  Detalii
 2. Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi - soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice
  30
  May

  Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi - soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice

  Analizorul de energie EM340 de la Carlo Gavazzi este o soluție ideală pentru monitorizarea și controlul eficient al instalatiilor fotovoltaice de producere a energiei electrice.

  Detalii
 3. Monitorizarea debitului de aer | Magnetrol
  10
  Mar

  Monitorizarea debitului de aer | Magnetrol

  Debitul de aer este monitorizat în aproape toate mediile industriale, inclusiv în aplicațiile de procesare, determinarea amestecului de combustibil si aer pentru combustie, răcire, suflare și uscare, aerare, ventilație, filtrare și amestecarea ingredientelor.

  Detalii
 4. Achiziții prin SEAP - SICAP

  Toate echipamentele comercializate de Rom Devices SRL pot fi achizitionate din catalogul publicat în sistemul electronic de achizitii publice (SEAP - SICAP).

  În cazul în care produsele solicitate nu sunt listate in catalogul electronic SEAP - SICAP, vă rugăm să ne contactați.

  Ne puteti contacta telefonic la numarul 0743 015 861 sau pe email romdevices@romdevices.ro

  Vă vom transmite denumirea și codul aferente produsului după ce produsele au fost publicate în catalogul electronic SEAP – SICAP

  La achizitia de produse prin platforma SEAP-SICAP beneficiați de preturi preferentiale, termene de plata flexibile, posibilitatea achitarii prin Trezorerie! Vă stăm la dispoziție pentru oferte personalizate!

  Achizițiile publice prin intermediul platformei SEAP - SICAP sunt reglementate de legislația românească și toate procedurile de achiziție trebuie să respecte cerințele legale în vigoare.

  Detalii
 5. Aplicatie | AW-Lake | Monitorizarea debitului in aplicatii de degivrare
  06
  Mar

  Aplicatie | AW-Lake | Monitorizarea debitului in aplicatii de degivrare

  Aplicație

  În timpul lunilor de iarnă, autoritățile responsabile pentru siguranța rutieră vor aplica fie un agent anti-îngheț, fie un material de degivrare pe drumuri, parcări și pistele aeroporturilor pentru a menține suprafața asfaltului fără zăpadă și gheață.

  Detalii
 6. Senzori inductivi cu protectie IP69K de la Carlo Gavazzi
  20
  Jan

  Senzori inductivi cu protectie IP69K de la Carlo Gavazzi


  Note de aplicare

  Piata implicata: Echipamente mobile

  Detalii
 7. Inregistrator/regulator nanodac
  15
  Feb

  Inregistrator/regulator nanodac

  Inregistrator/regulatornanodac

  Generalitati


  nanodac  este un dispozitiv electronic avansat care inglobeaza in aceeasi carcasa un inregistrator cu 4 canale reale [4 intrari analogice] si 30 canale virtuale [functii matematice, numaratoare, totalizatoare],  2 bucle de reglare PID si un afisaj grafic color de o calitate deosebita.

  Detalii