Cerere de Ofertă

CONTACTEAZA-NE ACUM

+4 021 230 86 96

Versadac

SKU
versadac
versadac™ Scalable Data Recorder Versatilitatea acestei unitati vine de la o gama flexibila de dimensiuni de baza si de selectare a modulelor de intrare si iesire pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor specifice aplicatiei.
0,00 €

Date securizate pentru industriile reglementate

 

Siguranta cuprinzatoare si integritatea datelor fac versadacul ideal pentru utilizarea in industrii reglementate, cum ar fi tratamentul farmaceutic sau termic sau pentru orice aplicatie in care pierderea datelor in timpul procesului de fabricatie ar duce la pierderea veniturilor prin resturi sau reparatii. Datele sunt inregistrate in fisiere sumar binare de verificare (cunoscute ca UHH) si stocate in memoria flash a bordului. Strategiile flexibile de arhivare asigura ca datele pe termen lung sunt pastrate in siguranta pentru recuperarea si analiza ulterioara, daca este necesar.

 

Versatilitatea acestei unitati vine de la o gama flexibila de dimensiuni de baza si de selectare a modulelor de intrare si iesire pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor specifice aplicatiei. O gama larga de functii software sunt disponibile, inclusiv control batch, functii matematice, totalizatoare, canale de comunicatii si traseu de audit. Sunt disponibile, de asemenea, functii semnatura electronica de si control al parolei care indeplinesc cerintele FDA 21 CFR Part 11. Actualizarea atat a software-ului, cat si a hardware-ului poate fi efectuata cu usurinta pe site, asigurandu-va ca recorderul versadac poate creste in functie de nevoile dvs. de proces.

Inregistratorul versadac este usor de integrat in sisteme mai largi, cu optiuni de comunicatii Master / Slave Master / Slave sau EtherNet / IP sau Server. Echipamentele modulare pot fi de asemenea distribuite in intreaga instalatie in cea mai buna pozitie pentru a reduce costurile de instalare si de cablare.

 

Configurarea reportofonului se face prin intermediul software-ului usor de utilizat al PC-ului iTools. Configuratiile pot fi salvate si reutilizate, iar modulele preconfigurate sunt disponibile pentru a reduce costurile de inginerie. Odata instalate, inregistratoarele pot fi vizualizate si gestionate in siguranta de oriunde din retea, imbunatatind eficienta operationala. Datele arhivate pot fi stocate automat pe serverele FTP desemnate sau pe norul de date Eurotherm Services Online (EOS) securizat folosind EOS Director.

 

Record

 

Sigur

Nu pierdeti niciodata date

Datele exceptionale si securitatea accesului

Semnaturi electronice

Auto-vindecare, arhiva de date validata

Administra

Vizualizati date de oriunde

 

Biblioteca de functii extinse pentru procesarea in continuare a datelor

Inregistrati date de la dispozitive la distanta

Arhivarea datelor inteligente

Web server

Notificare prin e-mail

Optimizarea

 

Optimizati instalarea prin inregistrarea unde doriti

Scalabil pentru a se potrivi procesului cu I / O modulare

Integrare usoara

Instalare compacta si usoara

Simplu pentru a face upgrade

Mai multe informații
Cod produs versadac
Status stoc La comanda
Nr. Canale de intrare module I/O
Comunicatie Ethernet Da
Securitate Optional
Tip display n/a
Rezolutie display n/a
Tip intrari dc Volts, dc mV, dc mA, dual mA (necesita shunt extern ), dual mV, dual TC†, Thermocouple, RTD (2-fire and 3-fire), Digital
Nr. Canale virtuale 128, 250
Comunicatie seriala Optional
Porturi USB 1
Functii matematice Da
Functie Batch DA
Ecrane personalizate Nu
Certificare AMS2750 Optional
Certificat de calibrare Optional
Grad de protectie IP21
Brands Eurotherm