Analizor de putere WM15 cu port M-Bus: Soluție de măsurare rentabilă a energie electrice în aplicații industriale

Reducerea semnificativă a costurilor de instalare, punere în funcțiune și depanare, precum și un port M-Bus încorporat.


WM15 este un analizor de putere 96x96 pentru sisteme monofazate, bifazate și trifazate care poate fi instalat în orice tip de tablou electric pentru a controla consumul de energie, principalele variabile electrice și distorsiunile armonice. Funcționalitatea integrată M-Bus permite citirea simplă a contoarelor de gaz, căldură și apă.

Pe lângă versiunile existente, cu ieșire digitală și port Modbus RTU opțional, a fost adăugată o nouă versiune cu comunicație M-Bus. Cu această nouă opțiune, unică pe piață, nu se mai impune necesitatea enervantă de a interfața ieșirea unui analizor montat pe panou cu un gateway Modbus-to-M-Bus extern (în general de instalat pe o șină DIN, necesitând astfel spațiu suplimentar și cablare suplimentară).

Carlo Gavazzi oferă M-bus direct pe un analizor montat pe panou. Această caracteristică se adaugă altor caracteristici unice ale WM15, cum ar fi instalarea ușoară și fără erori, punerea în funcțiune ultra-rapidă și depanarea de la distanță, aspecte care în prezent sunt din ce în ce mai esențiale.Carlo Gavazzi dorește să ofere o soluție completă pentru toate acele aplicații în care un program de măsurare a energiei - chiar și în scopuri fiscale, datorită certificării MID - trebuie integrat în sistemele de achiziție existente pe bază de M-Bus pentru apă, gaz și încălzire. Aceasta este o cerință care se aplică în principal piețelor de automatizare industrială și a clădirilor.

WM15 este, de asemenea, soluția ideală pentru aplicațiile de retrofit, atunci când contoarele analogice tradiționale sau cele digitale vechi trebuie înlocuite. De asemenea, oferă utilizatorilor finali o indicație vizuală imediată a valorilor curente prin intermediul celor 3 grafice cu bare afișate pe ecranul LCD matriceal. Panoul său frontal folosește o interfață de utilizator simplificată cu 4 butoane pentru comutarea mai ușoară între pagini și derularea rapidă prin citire.

Portul optic integrat oferă programare rapidă, ușoară și de la distanță pentru producția în masă a panourilor electrice prin intermediul dispozitivului alimentat cu baterii Optoprog. Comunicația Bluetooth 4.0 încorporată permite utilizatorului să conecteze un Smartphone (prin UCS Mobile Android APP) sau un PC (prin software-ul UCS Desktop) la contor, permițând o configurare rapidă și ușoară.

Principale caracteristici tehnice:

  • Versiune autoalimentată: 208 până la 415 VLL ca
  • Intrări de curent: 5 A prin conexiune TC
  • Versiunea MID disponibilă
  • Sisteme trifazate/4 fire (de asemenea MID), trifazate/3 fire Aaron (de asemenea MID), bifazate, monofazate
  • Port optic pentru configurare prin OptoProg (Bluetooth sau USB)
  • Ieșire digitală pentru ieșiri de impuls sau alarmă
  • Opțiuni port M-Bus sau port RS485 Modbus RTU

Modernizează-ți sistemul electric cu WM15 pentru o măsurare precisă și un control simplificat! Cere oferta de preț pe email (romdevices@romdevices.ro) sau sună-ne: 021.230.86.96. 


#EnergieInteligentă #WM15 #EficiențăEnergetică