Cerere de Ofertă

Noutati

 1. 8 Motive Puternice pentru a utiliza Valvele FMX - cele mai compacte valve coaxiale
  11
  Jul

  8 Motive Puternice pentru a utiliza Valvele FMX - cele mai compacte valve coaxiale

  Descoperiți 8 motive puternice pentru a utiliza valvele FMX. Oferind performanță ridicată, greutate foarte mică, eficiență, versatilitate, inovație, fiabilitate, flexibilitate și personalizare, valvele FMX sunt alegerea ideală pentru nevoile dvs. industriale. 

  1. Performanță Ridicată

  Tehnologia utilizată pentru seria FMX asigură debite mai mari comparativ cu alte valve. Sau căutați compactitate? Valvele FMX ocupă un spațiu de instalare redus, oferind în același timp aceeași viteză și aceeași calitate.

  Detalii
 2. BD SENSORS - Top 3 aplicații în industria maritimă
  14
  Jun

  BD SENSORS - Top 3 aplicații în industria maritimă

  Când vine vorba de industria navală, echipamentele utilizate pe nave și iahturi trebuie să reziste la unele dintre cele mai dificile condiții de mediu. Expunerea la apă sărată, la temperaturi extreme și la solicitări mecanice ridicate poate afecta chiar și cele mai rezistente utilaje. De aceea, fiabilitatea și durabilitatea instrumentelor de măsurare a presiunii și a nivelului de la BD SENSORS sunt ideal adaptate pentru utilizarea pe nave sau in santiere navale.

  Detalii
 3. Măsurarea nivelului în industria chimică
  11
  Jun

  Măsurarea nivelului în industria chimică

  AMETEK Magnetrol oferă echipamente folosite în procesare chimică pentru cele mai dificile aplicații

  Măsurarea nivelului are un rol esențial în asigurarea siguranței și eficienței proceselor chimice, inclusiv extracția lichidelor, separarea vaporilor/lichidelor, amestecarea și combinarea acestora.
  Unele provocări comune ale aplicațiilor includ:

  Detalii
 4. Senzorii de proximitate CA12.IO de la Carlo Gavazzi: Inovație și Performanță pentru Automatizări Industriale
  27
  May

  Senzorii de proximitate CA12.IO de la Carlo Gavazzi: Inovație și Performanță pentru Automatizări Industriale

  Automatizările industriale se află într-o continuă evoluție, cerințele pentru precizie și eficiență crescând exponențial. În acest context, Carlo Gavazzi introduce seria CA12.IO, o gamă de senzori de proximitate capacitivi echipați cu tehnologie IO-Link integrată. Acești senzori nu doar că oferă performanțe superioare, dar sunt și complet personalizabili, adaptându-se astfel cerințelor specifice fiecărui client și aplicație industrială.

  Detalii
 5. Advantech lansează seria ITA-168/178 cu cel mai recent procesor Intel® Celeron
  15
  May

  Advantech lansează seria ITA-168/178 cu cel mai recent procesor Intel® Celeron

  Advantech, un furnizor de frunte al soluțiilor IoT industriale, a dezvăluit recent cea mai nouă inovație: seria ITA-168/178, echipată cu cel mai recent procesor Intel® Celeron®. Această lansare marchează un avans semnificativ în domeniul automatizării industriale și al tehnologiei IoT.

  Detalii
 6. Cum pot fi utilizate valvele coaxiale in industria hidro?
  15
  May

  Cum pot fi utilizate valvele coaxiale in industria hidro?

  Valvele coaxiale pot fi utilizate în industria hidro pentru o varietate de aplicații, datorită caracteristicilor lor tehnice și avantajelor pe care le oferă:

  • Timp de comutare rapid (ms)
  • Presiuni de operare până la 400 bar
  • Construcție cu presiune balansată – operare de la 0 bar / bidirecțională
  • Domenii mari de debit controlat
  • Execuție compactă – fără actuatoare voluminoase
  • Conectare cu filet, flanșă sau tip cartuș (în modul)

   

  Detalii
 7. Odorizarea gazelor
  07
  May

  Odorizarea gazelor

  Aplicație:

  Gazele naturale, GPL și alte gaze combustibile sunt inodore, dar potențial periculoase. Cantități mari de gaz ajung în rețelele de distribuție și sunt apoi distribuite către diferite subrețele și în diferite direcții. Un sistem de control și măsurare a presiunii gazului asigură conformitatea cu reglementările de siguranță prescrise și un flux de proces lin. Orice scurgere neintenționată de gaz trebuie detectată imediat. În acest scop, gazul este de obicei odorizat ca măsură importantă de siguranță. Cu ajutorul compușilor organici cu sulf, cu evaporare rapidă și miros caracteristic, în principal tetrahidrotiofen (THT) sau tert-butilmercaptan (TBM), riscurile de siguranță și accidentele pot fi evitate, iar scurgerile de gaz pot fi diagnosticate la timp.

  Soluție:

  Seria noastră de contoare de debit cu angrenaj ZHM MK are un design special care permite măsurarea odoranților gazoși cu vâscozitate scăzută. Acestea îndeplinesc cerințele de precizie ale celor mai mici cantități și cicluri de dozare. Astfel, producătorii de sisteme de control și măsurare a presiunii gazului pot specifica sistemele lor de odorizare cu o precizie mai bună de ±1,0 %.

  Avantaje:

  ● Timpu de răspuns rapid

  ● Rezoluție înaltă

  ● Precizie de dozare exactă

  ● Materiale rezistente la coroziune

  ● Design compact, care economisește spațiu

  Chiar și cele mai mici cantități de odoranți volatili sunt dozate foarte precis.

  Detalii
 8. Contorul de energie EM511 de la Carlo Gavazzi: Funcții, Caracteristici și Aplicații
  23
  Apr

  Contorul de energie EM511 de la Carlo Gavazzi: Funcții, Caracteristici și Aplicații

  Contorul de energie EM511 de la Carlo Gavazzi este un instrument esențial pentru monitorizarea consumului de energie electrică și a variabilelor electrice principale în diverse medii industriale și comerciale. Cu o gamă largă de funcții și caracteristici avansate, acest analizor de putere oferă soluții precise și fiabile pentru gestionarea eficientă a energiei. Iată o prezentare detaliată a funcțiilor, caracteristicilor și aplicațiilor acestui dispozitiv versatil.

  Detalii
 9. Tehnici de măsurare a nivelului: Minimizarea depunerilor pe sonda radar cu undă ghidată
  04
  Apr

  Tehnici de măsurare a nivelului: Minimizarea depunerilor pe sonda radar cu undă ghidată

  Aplicațiile de măsurare a nivelului în procesarea gazului natural, condensatului și țițeiului au cerințe speciale care nu sunt întotdeauna evidente altfel decât prin experiența practică în teren. Un exemplu este potențialul de acumulare  sau depunere de substanțe solide sau alte materiale pe o sondă radar cu undă ghidată.

  În aplicațiile de procesare a gazului natural, condensatului și țițeiului se pot întâlni parafină, asfalteni, hidrați, impurități și murdărie. Gradul în care acestea pot să se acumuleze pe sondele radar cu unde ghidate (GWR) variază în funcție de aplicație. Chiar și în aplicații în care acumularea nu apare în mod obișnuit, nu este frecventă, aceasta poate apărea în timp, în perioadele reci, sau atunci când instalațiile sunt pornite sau oprite din cauza fluctuațiilor de temperatură, presiune și material de proces. La fel ca în cazul coloanelor de distilare, camerele de imersie externe pot necesita curățare din când în când. Mai jos sunt câteva practici recomandate care pot minimiza acumularea și pot reduce timpul de întreținere.

  Detalii
 10. 5 motive pentru care rafinariile aleg presostatele mecanice de la SOR Inc
  03
  Apr

  5 motive pentru care rafinariile aleg presostatele mecanice de la SOR Inc

  SOR Inc Partenerul de încredere pentru soluții în industria petrolului și gazelor

  Compania SOR (SUA) este un furnizor de top de soluții inovatoare pentru industria petrolului și gazelor.
  Prin alegerea presostatele mecanice SOR, puteți avea încredere că investiți în echipamente fiabile, precise și durabile, care vor îmbunatați productivitatea și siguranța instalațiilor.

  Detalii