Curtiss Wright (Penny & Giles) | Prima alegere pentru joystick-uri si senzori de pozitie!

Curtiss-Wright (UK) a dezvoltat o gamă largă de soluții tehnologice și de producție pentru a moderniza instalațiile existente, pentru a îmbunătăți siguranța lucrătorilor, a simplifica procesele de mentenanță și pentru a spori eficiența proceselor din fabrică.

Cu o experiență de peste șase decenii în controlul proceselor, echipamentele de sigurantă și traductoarele de la Curtiss Wright și-au câștigat locul ca standarde industriale în fabrici din întreaga lume.


Gama de joystick-uri și senzori de poziție este utilizată în întreaga industrie off-highway, de la vehicule agricole și excavatoare, la camioane de ridicare și platforme de acces motorizate.

Gama extinsă de senzori de poziție rotativă Penny + Giles oferă măsurători de unghiuri de la 10° la 360°.

La fel ca și joystick-urile, acestea utilizează tehnologii fara contact, cu efect Hall, inductive sau potențiometrice, toate fiind integrate în carcase compacte și robuste, cu protecții de mediu IP68 și IP69K. Gama cu ieșire dublă, fără contact, a fost special dezvoltată pentru a satisface cerințele de funcționare dure din aplicațiile industriale grele de detectare a poziției, cum ar fi vehiculele de construcții, agricole și utilitare.

Senzorii de poziție rotativă fără contact Penny + Giles utilizează cele mai recente progrese în tehnologia de detecție cu efect Hall pe 12 biți și sunt programați din fabrică pentru a oferi producătorilor de echipamente o varietate de opțiuni care nu erau disponibile anterior. Printre acestea se numără:

  • semnale de iesire redundante, unice sau duale

  • rotație în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers 

  • unghiuri de măsurare de la 0-20° la 0-360° în trepte de 1°.

Majoritatea senzorilor pot rezista la temperaturi de funcționare cuprinse între -40°C și +140°C; sunt testati pentru a rezista la șocuri și vibrații severe și au o imunitate EMC de 100V/m.

 

Avantajele senzorilor Penny & Giles:

Precizie ridicată: Asigură date precise pentru aplicații critice.

Fiabilitate de top: Reduce la minimum timpii morți și nevoile de întreținere.

Durabilitate excepțională: Rezistă în medii dificile pentru o performanță de lungă durată.

Design ușor de utilizat: Simplifică integrarea în sistemele existente.

Versatilitate: Gama largă de tipuri de senzori răspunde la diversele nevoi din industrie.


Pentru mai multe detalii tehnice, accesati pagina produselor:

Senzori rotativi

Joystick-uri industriale