Extinderea seriei de valve coaxiale de înaltă presiune VMK-H

Müller co-ax Gmbh a adăugat nouă valvă VMK-H 10 la gama sa de produse și a extins seria de valve coaxiale de înaltă presiune. VMK-H 10 este o valva cu control extern, cu o construcție coaxială.

A fost dezvoltată pentru aplicații de înaltă presiune în intervalul 0-200 bar și diametru nominal DN 10 mm.

Beneficii pentru client

Cu o valoare KV de 3,5 m³/h, VMK-H 10 oferă o rată de debit extrem de ridicată. Consumul redus de aer al valvei și consumul redus de energie al valvei pilot minimizează costurile proceselor pentru clienți. În plus, valva coaxială impresionează prin designul sau compact.

VMK-H 10 oferă flexibilitate maximă și adaptabilitate prin posibilitatea de integrare a două limit switch-uri, diferite conectari la proces și optiunea de constructie in modul.

Prin utilizarea regulatoarelor de aer pe supapa pilot, timpii de comutare pot fi ajustați și amortizați după cum se doreste.

La fel de versatilă ca celelalte valve coaxiale de la Müller co-ax

Datorită constructiei cu presiune echilibrata, supapele coaxiale de la müller co-ax pot fi utilizate în aplicații de vid până la presiuni mari. Ele comută de la o presiune de operare de 0 bar, indiferent de diferența de presiune din supapă. Pot fi controlate diferite fluide, de la gaz la vâscos, folosind diferite materiale pentru carcasă și garnituri.

VMK-H 10 poate fi utilizată intr-o gama larga de aplicatii. Este potrivită pentru utilizare în ingineria mecanică și a instalațiilor, precum și în construcții sau transporturi.


Exemplu de aplicație

VMK-H 10 a fost deja utilizată în domeniul tehnologiei de spălare. Construită in modul, oferă clientului o soluție extrem de compactă și economiseste spațiu.

VMK-H 10 oferă clienților noștri fiabilitate maximă și performanță de până la 200 de bari.