Noutăți de la Advantech - ARK-2251 calculator industrial fanless, construcție slim, pentru aplicații de automatizare și robotică

Advantech, lider în furnizarea de echipamente și servicii AIoT, lansează ARK-2251, un calculator industrial fanless cu procesoare 13th Gen Intel® Core™ i3/i5/i7. Acest sistem de ultimă generație oferă o putere de calcul robustă, procesare eficientă, analiză în timp real și se remarcă prin cele 19+ conexiuni I/O, făcându-l ușor de conectat la diversi senzori și dispozitive.

Puteți adăuga, de asemenea, caracteristici precum fieldbus protocol, cu module iDoor 10+. ARK-2251 suportă conexiuni wireless cu module Wi-Fi 6 și 5G printr-un slot M.2, adăugând un strat suplimentar de securitate și capabilități de gestionare la distanță prin module TPM 2.0 opționale și softul DeviceOn. Profilul său subțire, cu o înălțime de doar 2,13 inch, îl face ideal pentru diverse aplicații și medii industriale, cum ar fi sistemele de transportor și roboții mobili autonomi (AMR).

Design ultra-subțire - Conectivitate extinsă pentru o implementare ușoară
ARK-2251, cu procesoare 13th Generation Intel® Core™ i3/i5/i7, utilizează o arhitectură hibridă de performanță pentru o funcționare eficientă. Designul său fanless subțire, cu un profil redus de 2,13 inci, este ideal pentru aplicații industriale cu spațiu limitat și suportă o gamă largă de temperaturi de funcționare. Cu 19+ interfețe I/O, computerul încorporat este bine adaptat nevoilor industriale diverse. De asemenea, suportă 10+ tipuri de module iDoor, oferind opțiuni de flexibilitate pentru cerințe specifice de integrare. În plus, ARK-2251 oferă un modul PoE opțional, care livrează până la 15W pe port (LAN 2 și LAN 3), facilitând alimentarea dispozitivelor precum iluminarea, punctele de acces, camerele IP sau alte unități IoT care sunt montate pe perete sau tavan și pot să nu aibă acces ușor la o priză. ARK-2251 facilitează o implementare ușoară și flexibilă.

Fiabil, puternic și sigur pentru aplicațiile Edge/AIoT
Pe măsură ce numărul dispozitivelor IoT continuă să crească, capacitatea wireless este esențială pentru prelucrarea și stocarea cantităților mari de date generate de camere și senzori. ARK-2251 răspunde la această cerere si ofera interfețe Mini-PCIe și M.2, îmbunătățind flexibilitatea pentru implementare pe o rețea. Slotul M.2 suportă module Wi-Fi 6 și 5G, asigurând conectivitate wireless robustă. Pentru a spori securitatea și eficientizarea procesării datelor, ARK-2251 are două porturi LAN de 2,5GbE, care permit o viteză de transfer Wi-Fi 6E. De asemenea, suportă module AMO-IO29 TPM 2.0, consolidând securitatea cibernetică in retea.

În plus, ARK-2251 integrează platforma DeviceOn, care este compatibilă cu Windows, Linux și Android OS. Această platformă gestionează eficient diverse dispozitive precum senzori, contoare și GPS. DeviceOn este o platformă extrem de eficientă și rezistentă și poate fi instalată în locație sau în cloud, permite o gestionare la distanță de neegalat a starii, monitorizarea sistemului, depanarea și actualizările dispozitivelor AIoT de oriunde și oricând.

Computerul edge ARK-2251 de la Advantech este disponibil acum. Pentru mai multe informații cu privire la ARK-2251 sau alte produse și servicii Advantech, vă rugăm să ne contactați.